antonio81le

Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 36 total)
  • Posted in:
  • 17. März 2020 at 20:20 #48170

    maybe i solved. never noticed that in Raspberry Settings there is a flag about the new Kernel. Now temperature is around 60°….

    17. März 2020 at 18:51 #48168

    the problem is that,even now,as player,and without play anything,it s 76°. how can i install kernel?i need to install the image again??i need to change sd?!? i did the update as Bencat said..but nothing. have u installed the new kernel then?

    17. März 2020 at 17:47 #48166

    i have opened lms in each raspberry,but now i m trying to leave opened just that with display…it could be better?

    17. März 2020 at 17:25 #48164

    my raspberry is inside a box i built,same place where i had a raspi3 with temperature of 30/40°. now it s out of box,but temperature,without play anything,is 74°. Anything is connected to it..just allo boss dac. it s a player for my hall room

    can u explain me the difference to be a player or just run lms?!

    i have othrs two raspy with max2play:
    – one with display and i use it just to play music in my hall or in bathroom.(maybe u mean this when u asked me about player or running lms). it s a raspi3 and temperature is 30/40°
    – another one in bathroom,and it s a player, it s raspi3 and temperature is 30/40°

    17. März 2020 at 15:37 #48160

    and now..during configuration of apache2..it s frozen. i cant go on my page and the shell is frozen by 5 mins…

    UPGRADE: i restarted raspberry, and it works. it seems to have upgrated all but temperature is always the same

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by  antonio81le.
    17. März 2020 at 15:32 #48159

    guys,tnx for the answer. i m proceding with the update as bencat said to me with putty. it s five minutes it s going. but i wanna say that yesterday i tried this (not from putty but from max2play plugin) and i had same problems of Slartibartfast.

    i ll wait it finish to update and i ll say you if it s all ok

    17. März 2020 at 12:37 #48153

    Hi guys,i have bought raspberry pi 4 4gb and i downloaded the beta image for max2play. Installation is ok,i installed allo boss dac too,it works..but i have a serious problem with temperature. When it s not active it arrives to 76°. I have bought the raspberry kit with dissipators too.. but i m not understanding why the temperature is so high.
    tnx for the help

    14. Dezember 2019 at 14:35 #47774

    hi guys.i have installed this version:

    DEBUG Info
    GNU/Linux

    #### LINUX-VERSION ####
    Distributor ID: Raspbian
    Description: Raspbian GNU/Linux 9.9 (stretch)
    Release: 9.9
    Codename: stretch

    but i cant install openhab. at the end of installation it refresh on the same page which i must play install openhab. why this problem?

    12. Juni 2018 at 12:42 #36165

    ok..now it works good!

    12. Juni 2018 at 9:44 #36162

    Well…i have deleted the folder with the cover that give me errors..and nothing has changed!Neither the debug information, that still give me errors in the cover i have deleted

    6. Juni 2018 at 15:46 #36100

    I have tried with -C 5 and there is not any difference.
    This is the log of SQUEEZEBOX SERVER and there is not anything of particular about dsd i think

    #### SQUEEZESERVER LOG ####
    [18-06-06 09:23:37.3786] Slim::Utils::Misc::msg (1252) Warning: [09:23:37.3770] Image::Scale unknown file type (/mnt/share/Musica/ROCK/P/Pink Floyd - Collection/24 Bit/Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon - 1973 (2016), (USA), TAV (KIV+ART-2000)/Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon.dsf), first 8 bytes were: 44 53 44 20 1c 00 00 00
    [18-06-06 09:23:37.3993] Slim::Web::Graphics::__ANON__ (403) Artwork resize for music/f2d35bd2/cover_200x200_o failed
    [18-06-06 12:57:03.0726] Slim::Utils::Misc::msg (1252) Warning: [12:57:03.0711] Image::Scale unknown file type (/mnt/share/Musica/ROCK/P/Pink Floyd - Collection/24 Bit/Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon - 1973 (2016), (USA), TAV (KIV+ART-2000)/Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon.dsf), first 8 bytes were: 44 53 44 20 1c 00 00 00
    [18-06-06 12:57:03.0803] Slim::Web::Graphics::__ANON__ (403) Artwork resize for music/f2d35bd2/cover_200x200_o failed
     
    
    #### PERL VERSION ####
    v5.20.2 
    
    	
    18. Mai 2018 at 19:51 #35774

    Yes,always!

    18. Mai 2018 at 18:10 #35770

    I think it s the normal function of spotty: with one account u can have 2/3 different player on spotty!I say this cause i use it usually and i have only one account premium!

    But i hope problems with Connect will be resolved soon

    18. Mai 2018 at 14:24 #35760

    The message on forum is on this page: https://forums.slimdevices.com/showthread.php?108561-Announce-Spotty-2-0-0-Spotify-Connect-for-your-Squeezebox/page94 (i hope it s not a problem to insert a link to another page)

    But in this moment are u using Spotify Connect from Spotty and it works!??! cause here doesnt work!I see my device on spotify for 2 seconds then it goes away.

    About Spotify Connect on Max2play i reintelled it 2 times but nothing..it s not working!!!

    18. Mai 2018 at 13:07 #35755

    Hi guys, i write to ask if somebody other has problem with Spotify Connect. I have the same problem of „gchip7groundie“, i push START CONNECT and nothing happens..just this:

    error: Unrecognized option: 'onstart'
    Usage: /opt/spotifyconnect/librespot [options]
    
    Options:
    -c, --cache CACHE Path to a directory where files will be cached.
    --disable-audio-cache 
    Disable caching of the audio data.
    -n, --name NAME Device name
    --device-type DEVICE_TYPE
    Displayed device type
    -b, --bitrate BITRATE
    Bitrate (96, 160 or 320). Defaults to 160
    --onevent PROGRAM
    Run PROGRAM when playback is about to begin.
    -v, --verbose Enable verbose output
    -u, --username USERNAME
    Username to sign in with
    -p, --password PASSWORD
    Password
    --disable-discovery 
    Disable discovery mode
    --backend BACKEND
    Audio backend to use. Use '?' to list options
    --device DEVICE Audio device to use. Use '?' to list options if using
    portaudio
    --mixer MIXER Mixer to use
    --initial-volume VOLUME
    Initial volume in %, once connected (must be from 0 to
    100)
    --zeroconf-port ZEROCONF_PORT
    The port the internal server advertised over zeroconf
    uses.
    --enable-volume-normalisation 
    Play all tracks at the same volume
    --normalisation-pregain PREGAIN
    Pregain (dB) applied by volume normalisation

    I reinstelld it and it doesnt work. Honestly it’s many time i dont use this Spotify Connect cause i used it on Spotty, but today i have problem even with Spotify Connect with Spotty, but in their forum they texted this:
    „Important note: Spotty in Connect mode currently is broken. There seem to be changes on Spotify’s end which break librespot/spotty. The librespot team is working on it, there have been changes last night to deal with the issue. Alas, I’m currently facing issues with the LMS integration. They’re not caused by that change, but likely by a change in some other library used by the code. Hopefully I’ll have a fix, soon…“
    Is this right or i m the only one to have problems with Spotify Connect on Spotty?

    1. März 2018 at 22:55 #34170

    Hi guys,sorry if i open again this post,but i would know if somebody found a solution to play and rip cd from an external cd player?

    1. März 2018 at 21:40 #34169

    Yes i readed a pair of discussions on the forum but without to find real solutions..

    5. Februar 2018 at 15:53 #33865

    Ok, thanks for the answer. So i need to think, for now, to a basically project without display, even cause i wanted a display more little, but if it can t be turned off with the touhc it s useless!! So, to turn off the software it s possible just from lan? Neither with button?

    4. Februar 2018 at 14:03 #33837

    Hi guys, sorry if i answer on this old topix,but i would like to know if these wavehouse display are compatible or not!i m interesting about a display 5 touch without high prices!!

    25. Januar 2018 at 13:40 #33642

    I use lms!what is this bt standalone?!i do everything with lms

    22. Januar 2018 at 21:25 #33605

    Hi guys! I come back to text just to try to resolve a little little problem with bluetooth! I vbegin to say that actually all is perfect with my configuration, i buied license for 1 year and i want say u THANKS FOR YOUR WORKS! With bluetooth is all ok, connection never falls, my bluetooth is always paired even and if i turn off it, the next day it s still paired..all perfect! Just one thing, little but bored: each time i push play on a song there are 10 seconds of disturbed sound, and then it sounds perfectly! There is a way to resolve this problem? It s the only problem i have now with max2play..and it s just on bluetooth!Clearly if i play music by all boss i dnt have this problem.
    Tnx guys for ur answers

    16. Dezember 2017 at 14:43 #32989

    I reinstalled all max2play and then spotty started to work. Just one problem: i dont know if others have the same problem, but if i play a playlist,often, after 2/3 songs,it stops, and i need to force the next song to be played. I thought it was a problem of wifi, but in this morning i m playing it with ethernet and there is always the same problem. I m searching on some forum but i m not solving…

    14. Dezember 2017 at 17:44 #32948

    Hi, i have the same problem!and if i go on the settings of Spotty it gives me this error too:
    „404 Not Found: plugins/Extensions/settings/plugins/Spotty/settings/basic.html“.

    Somebody knows how to resolve?

    14. Dezember 2017 at 11:51 #32938

    HALLELUJAAAA!i formatted sd,reinstalled max2play with all the plugin i need,disabled wifi,lms plugin for upnp,updated kernel and it s working from more of 12hours without problems!!later i ll try with wifi too! And after days and days to try make it work,now it works…..and allo boss dac arrived this morning!i hope all will ok after the dac installation!! But now for first i ll burn the image for backup my sd

    12. Dezember 2017 at 23:37 #32921

    UPDATE: my bluetooth is working good from 2 hours . I deactiveted the UPNP plugin and now it’s working… GREAT! I ll test still some hour tonight and tomorrow.. but i hope it will ok!!

    UPDATE 2:after i texted here…it stopped work!!! But i don’t know if it s a problem connected to Bluetooth.. I started to put music in playlist and LMS started to be slow, i push play or add list and it answer after many many minutes!! It looks like if it lost the connection (but now my internet is going good,without problems.. no disconnections)

    EDIT: i dont understand one thing: i connect my bluetooth,it says me CONNECTION SUCCESSFULL, but if i try to connect another device to my speakers, the other device connect to speaker… this means that the bluetooth of max2play doesnt pair…

    I did others test. I have diffent problems:
    – bluetooh has difficult to pair my speaker;
    – when i pair it Bluetooth falls after few seconds,but it is still pair cause when i restard squeezlite audio coome back for some second,then fall again
    – whhen audio falls,the minutes and the seconds of the track goes go the end of the song,or seconds start to move in forward and back
    – lms lost my files. If i play an mp3, in the next restart it is lost!
    – many often when i restart max2play,and it starts again,i push to open lms panel and it gives me error page.

    Well,my raspberry 3 is connected to a Qnap Nas(both on ethernet),and music folder is mounted on max2play. My nas is full for 1023,89GB,but all this happens even if i mount just one folder.
    I m trying give u how much info as possible. I m thinking it could be cause a not good connection in last days,but previous week this happened with just when i tried to hear music with bluetooth. If i heard by hesdphones it never gave me problems.

    Sorry if text too long.

    TEST IN MORNING: i m still testing the system. I think to have problem with PulseAudio. If i chosoe Pulseaudio as output i have all the problems i texted yesterday, bluetooth in primis. If i choose output like Default,connecting headphones, i have any kind of problem,no audio interruption,no problems with the tracks, and it play for hours and hours..

    • This reply was modified 4 years, 5 months ago by  antonio81le.
    • This reply was modified 4 years, 5 months ago by  antonio81le.
    • This reply was modified 4 years, 5 months ago by  antonio81le.
    • This reply was modified 4 years, 5 months ago by  antonio81le.
    12. Dezember 2017 at 19:18 #32910

    Hi Heiner,
    tnx for the answer. I would like to test now excluding the LMS plugin as u said,but i have 2 problems:

    – first is this:
    when i try to connect bluetooth often it gives me this
    „Attempting to connect to 00:07:80:72:DF:E6
    Failed to connect: org.bluez.Error.InProgress
    quit“

    – second problem is my problem with connection in last 2 days. My phone company is working to system the problem, i hope it will soon cause i m going crazy. Frequency disconnection of internet could give me problems with connection to bluetooth?

    11. Dezember 2017 at 19:38 #32871

    Could u tell me more about this? Can i use it with Max2Play ?

    11. Dezember 2017 at 17:25 #32869

    Nobody has some ideas about why bluetooth doesnt work?!

    7. Dezember 2017 at 13:55 #32831

    Anyone has others solutions?

    6. Dezember 2017 at 20:01 #32825

    I saw many errors with Logitech Media Server too..but i don’t know if it is the problem. If i play music by headphone,for example, it works good..yes, it s slow, i dont like graphic..sometimes many music is not showed in my library (i ll try to see for these errors),but i dont know if there are others possibility to play bluetooth. I tried with Spotify Connect but no sound available..

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 36 total)