Eyerex

Forum Replies Created

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Posted in:
  • 16. Februar 2019 at 18:26 #44472

    Hello i use the fixed output on DAC also wondered did you change anything in the Logitech Media Server ie Player Tab, Volume Control

    12. Februar 2017 at 16:29 #26863

    Hello try adding hw:1,0 in Command Line Options in Audioplayer

    image

    12. Februar 2017 at 14:08 #26859

    Hello i use a Meridian Explorer 2 do you get audio normally say from a network drive or local audio files and it’s just the Shairplay which isn’t working ps did you pick the DAC in advanced settings of Shairplay plus add the ip address of the Pi

    11. Februar 2017 at 2:26 #26834

    Hello try front:CARD=DAC,DEV=0 or hw:CARD=DAC this should also work iec958:CARD=DAC,DEV=0

    Also you may need to add an ip address in the shairplay settings it will normally show the right one to use in the example then give the Pi a static address encase it moves

    • This reply was modified 4 years, 9 months ago by  Eyerex.
    • This reply was modified 4 years, 9 months ago by  Eyerex.
    21. Oktober 2016 at 12:24 #23493

    Been playing around and it looks like front-Explorer2 USB DAC, USB Audio – Front speakers, CARD=DAC,DEV=O is the best option as its the only one which will light up the blue light on the Meridian DAC when playing MQA Audio but you do get the odd random crackle every now and then

    22. Juli 2016 at 1:02 #21724

    Hello these are the only setting i’ve ever changed hope they help

    Even does MQA Audio

    8. Mai 2016 at 12:01 #20071

    I always play radio via Tunein which if not showing can be added by going to http://www.mysqueezebox.com/ and adding the app plus others then using the same logging details into your Pi Squeezebox

    pic

    pic2

    • This reply was modified 5 years, 6 months ago by  Eyerex.
    28. April 2016 at 11:22 #19988

    I have a lead with a on off switch but never had any problems just turning off from the mains or just unplugging from the Pi

    23. April 2016 at 21:29 #19928

    Strange thing is it started working today only problem is its streaming but i’m not getting any audio so will have to have a read of the forum you linked to cheers

    pic

    21. April 2016 at 15:00 #19895

    After a couple of days of playing about it was to do with Autostart Desktop so unticked Autostart Desktop in SETTINGS / REBOOT and Jivelite loads now without any problems

    12. April 2016 at 20:17 #19755

    Think i’ve fixed the problem after having a good read

    If you login to the Logitech Media Server and click the Player Tab and click the Audio box below (see image)

    1

    Then change setting to below

    2

    Only problem it down samples your Apple Lossless 🙁

    8. April 2016 at 19:46 #19719

    It’s alive 🙂

    Installed Squeezebox Server plugin then went into the Logitech Media Server settings and finally found the folder which had to be added which was hidden away in the mnt folder and it’s all working now

    Thanks for the help and sorry for being a pain 🙂

    8. April 2016 at 17:05 #19718

    So does the Squeezebox Server need to be running on another PC for this all to work our can it be run from the one single Pi ie install the Squeezebox Server plugin and Jivelite plus Display plugin all on the one Pi ?

    8. April 2016 at 10:29 #19707

    Have to say i give up with Max2Play which is a shame as wasted a bit of money buying a license but fingers crossed it helps make it a bit more user friendly in the future, have gone back to using Moode Audio and just use my PC or iPad as a controller which i can setup in mins

    7. April 2016 at 22:28 #19703

    Just wondered do i need to install Squeezebox Server via the install tab to get Jivelite to play the music on my network drive ?

    feel like a plum if thats the case 🙂

    7. April 2016 at 22:20 #19702

    Hello have network drive mounted ok the bit i don’t understand is what i use to play the music as just want to use the Pi2 with Touch screen and the network drive or does Max2Play need a Logitech Media Server for it to work which is not something i want to use as this needs to be running all the time on a PC os may as well go back to using Moode Audio or Volumio which work with playing music off my network drive it’s just a pain setting up the screen

    Have Jivelite installed but can’t find any access to the network drive ie the WD My Cloud

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)