YouTube Plugin

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Heiner Moderator 3 weeks, 1 day ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • 20. April 2016 at 13:50 #19870

    Hello Just wondered has anyone got the YouTube plugin to work or does it even work with a Pi setup ?

    Have installed the plugin plus have API Key setup which lists items i can search but it doesn’t seen to do anything ?

    pic

    22. April 2016 at 14:14 #19904

    Hi Eyerex,
    The Youtube plugin is a troublesome third-party plugin by Triode. You can read about its issues and current status on Triode’s announcement thread in the slim devices board: http://forums.slimdevices.com/archive/index.php/t-87731.html

    23. April 2016 at 21:29 #19928

    Strange thing is it started working today only problem is its streaming but i’m not getting any audio so will have to have a read of the forum you linked to cheers

    pic

    22. September 2017 at 9:26 #31464

    Hi together are there any news about the YouTube plugin for LMS? Is it working again? I’ve tried it with a NAS and it was okay, does max2play Image have Problems with it?

    By the way great Job you are doing- Thanks a lot!

    25. September 2017 at 16:36 #31533

    Hi Song2,

    Eyerex recently had it working. It should work just the same as with any other platform running LMS.

    Our version is either 7.9 or 7.9 nightly, so you can follow the guidelines for these version and it should work.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here