MQA audio works :)

This topic contains 8 replies, has 4 voices, and was last updated by  Eyerex premium 2 years, 8 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • 2. Mai 2016 at 14:32 #20019

    As i use a Meridian Explorer 2 which can play MQA Master Quality Authenticated music files i thought i would test and i pretty gobsmacked as they played back without any problems on a Pi3 setup

    pic

    19. November 2017 at 17:33 #32536

    To: Eyerex
    HI, I have meridian explorer 2 and M2P on raspberry pi. I streaming MQA content from TIDAL but Blue LED is not light. How do i set up Rasppbery or M2P, please?
    Thanks

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by  mgunis.
    19. November 2017 at 22:36 #32542

    To: Eyerex
    HI, I have meridian explorer 2 and M2P on raspberry pi. I streaming MQA content from TIDAL but Blue LED is not light. How do i set up Rasppbery or M2P, please?
    Thanks

    23. November 2017 at 17:18 #32594

    Hi mgunis,

    Have you used the USB sound card selection in the Raspberry Settings?

    25. November 2017 at 18:32 #32633

    Hi Heiner,
    no I haven’t use USB Soundcadrs. I going to try.
    Thanks

    26. November 2017 at 15:49 #32641

    Hi Heiner,

    without a change. Still only one white LED.
    I playing on Raspberry Pi 3 + 7″LCD with max2play and DAC Meridian Explorer 2.
    I have account TIDAL HIFI and a streaming on RPi TIDAL with max2play.
    Graphics GUI is freezing when I searching content on TIDAL.
    The sound is unstable and you can hear the sound rupture or drop.

    Can you send me please:

    – complet set up on Raspberry Pi
    – complet set up max2play

    Is necessary set up RPi via SSH? What is login and password in to SSH max2play?

    thanks

    m.

    • This reply was modified 3 years, 10 months ago by  mgunis.
    28. November 2017 at 14:34 #32672

    Hi mgunis,

    Unfortunately, we do not have any experience with the meridian. You can try contacting Eyerex directly to ask for his setup. He also has a YouTube channel and Twitter:
    https://www.youtube.com/user/EyerexUK

    7. Januar 2019 at 16:25 #43214

    Hi, Eyerex. I am using an Explorer2 with M2P on an Odroid HC1, which works fine except
    that I cannot control the volume with M2P. The Explorer has a digitally-controled
    analog volume control on the headphone output, as I am sure you know, and alsamixer
    controls the volume fine using that hardware control, but the volume `slider‘ on the
    LMS page does nothing–ah, maybe the problem is that LMS can only do a sleazy digital
    thing unless it knows what it is talking to–but it should certainly know about the
    squeezelite client. What, if any, command-line options do you have set for
    squeezelite on the M2P player page?

    thanks

    –jim

    16. Februar 2019 at 18:26 #44472

    Hello i use the fixed output on DAC also wondered did you change anything in the Logitech Media Server ie Player Tab, Volume Control

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here