southafricanrob

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Posted in:
  • 17. Dezember 2019 at 20:25 #47806

    If anyone still looking this worked perfectly for me – change the port on pihole and everything runs as is with max2play
    https://raspberrypi.stackexchange.com/questions/52090/how-do-i-change-pi-holes-url

    24. Januar 2017 at 10:35 #26244

    Hi guys – any suggestions here? I have purchased the licence if that helps 😉

    14. November 2016 at 14:39 #23900

    Thanks – is there an option to do the reverse though? i.e turn off bluetooth when squeezelite is stopped/turned off?
    I have a set of bluetooth headphones I use with both my laptop and max2play – am having trouble connecting them to my laptop now as when i turn them on they are automatically connecting to max2play as its always on and trying to reconnect every minute…

    8. November 2016 at 22:34 #23779

    Hi – not sure if i’m misunderstanding something….is there a way to pause the player when bluetooth is disconnected? And perhaps restart when reconnection happens??

    31. Oktober 2016 at 11:56 #23614

    Hi Christoph,
    I use the latest image for Raspberry Pi image (m2p_rpi3_default_234_wps.img).
    I have pulse audio selected (using bluetooth).
    I have gotten it working by changing the player name back to max2play. When I changed it in the Logitech Media Server player settings page to headphones it seemed to break squeezlite. I also changed the hostname from max2play and that caused same issue but when all changed back it seems to work okay.
    Could you advise if its possible to change the player name though??
    Thanks

    20. Oktober 2016 at 7:15 #23462

    Thanks – its is a Wheezy image so will start fresh – was hoping to keep some of my LMS and Kodi settings but can set up a fresh copy fairly quickly as you say.
    Many Thanks
    Rob

    16. Juli 2015 at 19:01 #15190

    Thanks Heiner – stopping the server first worked. I also noticed that when you select 7.9 in the list its doesnt reflect in the url box – you have to first click into the box for it to switch to 7.9. I ended up reinstalling 7.8 a few times first!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)