hans

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Posted in:
  • 29. September 2018 at 19:01 #38243

    I installed everything new. Now it is working.Thank you anyway for the speedy response.

    25. September 2018 at 21:28 #38035

    Yes, under Safari / Mac and Chrome / Windows.

    With max2play/ there is an error message
    with the ip there is no response

    14. Mai 2018 at 22:30 #35690

    Thank you, I will try this in four months … I will be travelling until September. 🙂

    Regards

    Hans

    14. Mai 2018 at 22:30 #35689

    Thank you, I will try this in four months … I will be travelling until September. 🙂

    Regards

    Hans

    8. Mai 2018 at 21:02 #35602

    Good day,

    unfortunately the setup still does not work.

    I connected via LAN but my Wifi does not show up in the selection, other Wifi do.

    I did reset, updated, tried various ways, my Wifi is still not showing up.

    Regards

    Hans

    3. Mai 2018 at 14:29 #35513

    Good day and thank you for your reply.

    It still does not work, which is strange because all I changed is the router (same model) and I updated max2play to 2.45.

    This is what I did:

    – Connected to max2play via the network “max2play” – all fine
    – tried to change the Wifi-network, but it did not show up in the selection although it is the strongest network in the area. Many other networks do show up
    – tried to connect by typing name and password of the Wifi-network
    – placed the RPi 3 next to the router
    – tried WPS several times
    – Installed a previous version of max2play

    It is all fine, when I connect to the max2play-wifi, it just won’t find my wifi-network.

    My wifi is working fine with all other devices (iMac/PC/Android/iPad/iPhone/ etc.)

    Regards

    Hans

    P.S.
    It all worked fine before with exactly the same hardware. Nice multiroom-sound-system with two stereo-systems (RPi3/Hifiberry DAC) and two old Transistor Radios (RPi zero w/Hifiberry mini amp).

    • This reply was modified 3 years, 5 months ago by  hans.
    15. Januar 2018 at 15:08 #33443

    Thank you!

    4. August 2017 at 7:50 #30408

    … just a quick response.

    The access point is set up and visible on both iOS Devices („max2play“). All settings are made on the RPi Zero W as shown in the classic tutorial you mentioned above.

    I will try to get an Android device to check.

    Thank you

    Hans

    3. August 2017 at 13:53 #30379

    Good day,

    I installed Kodi on my Raspberry Pi Zero W and the Access Point is showing up as „max2play“ on my iPhone 4 and my iPad Mini. Nevertheless it does not connect.

    The iPhone (iPhone 4 / iOS 7.1.2) does ask for a password, is accepting the password but is not connecting. The wheel keeps spinning.

    The iPad Mini (using iOS 9.3.5) is not even asking for the password. Just an ongoing spinning of the wheel.

    Kodi itself is working and can be operated via an attached mouse.

    I have no access to a Wifi-Network and using this solution standalone only.

    Any hints on how to solve this?

    Thank you!

    Hans

    6. Juli 2017 at 22:09 #29848

    Thank you for your feedback.

    Unfortunately I am not a computer or programming expert. Thats why I am using max2play as a tool.

    Is there any step by step guideline how to create a mono output on a hifiberry miniamp?
    The discussions I am not able to follow.

    Thank you!

    Hans

    24. Juni 2017 at 21:06 #29707

    Thank you for the fast feedback!

    I am using Spotify Family 1 (V3.0.0). I do see covers, the song starts without sound for about 15 seconds and jumps back to start.

    Where do I find the „spotty“ plugin? It’s not part of the selection of the server.

    Tidal acts basically the same. Covers OK, Playlists OK, songs start visually without sound and jump back to start after about 15 seconds.

    Best regards

    Hans

    21. Juni 2017 at 22:46 #29669

    … solved:

    Hifiberry DAC has to be selected.

    I suggest to include Hifiberry Miniamp in the drop down menu to avoid future questions.

    Besides that … all fine.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)