MartijnD

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Posted in:
  • 6. November 2018 at 12:06 #41848

    Thanks for your answer and sorry I did not replied earlier.

    I decided to switch back to the pre-build wheezy image. I tried compiling from the source and I checked the screensaver settings. The screen was turning black but the back light was not going off… I stopped trying because I needed to get the stuf working again. The wheezy image is stable in this.

    BR, Martijn

    6. November 2018 at 11:52 #41843

    Hello,

    Is there any news when the prebuild and optimized stretch image for the 7″ display be realeased?

    Best regards,
    Martijn

    14. Dezember 2017 at 18:01 #32950

    Thank you for your reply Heiner.

    The server and the client can ping each other so there must me a connection..

    The options you gave me ran out to nothing. Removed all USB devices, changed the output back to default and checked for the „unwanted“ ticks (which were not there). Rebooted the player and still no connection.

    I decided to reinstall the server with the latest image (244) form the download section. Installed the v7.9.0 version of the server and again the same result… I reinstalled the client with the same image (which is newer then the precompiled 232 image) and configured the 7″ display by hand. Still no coneection

    After some googling I found somewhere on the slimdevices forum the solution to add „-s <IP of the server>“ to the „Command Line Options“ of squeezelite and it worked! Don’t ask me why but for me it is solved. If there is something specific you want to know be free to ask.

    Thanks again

    • This reply was modified 4 years, 1 month ago by  MartijnD.
    12. Dezember 2017 at 8:20 #32877

    Is anybody able to help me on this. I’m stuck so please help me out.

    Best regards,
    Martijn

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)