s.t.m

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Posted in:
  • 2. Oktober 2020 at 17:29 #49789

    Hey all,
    Jivelite didn’t work properly, so I updated everything on my raspi3 and now m2play says about jivelite:

    Versucht zu starten … NICHT Erfolgreich Hier klicken für weitere Informationen

    JiveLite 0.1.0
    Invalid MIT-MAGIC-COOKIE-1 keyInvalid MIT-MAGIC-COOKIE-1 key

    I tried reset and reinstall, but didn’t work. Any idea, what else to do?

    Sebastian

    25. Januar 2019 at 18:15 #44183

    Hi Heiner,
    on my Android smartphone firefox says the same. Chrome just says:

    Die Webseite ist nicht erreichbar
    http://192.168.xxx.yyy/ ist nicht erreichbar.
    ERR_ADRESS_UNREACHABLE

    I now realized, that the led at the LAN Cable are not blinking, and on fritz.box the raspberry is shown as „unused connection“, although the raspberry is directly connected to the fritzbox. At the raspi there is a red light on, so electricity seems to be on.
    I was also asking the supplier about my problem and he told me, I could give it back.
    Maybe the raspi is somehow faulty.
    Best regards
    ST

    24. Januar 2019 at 21:35 #44153

    Hi Heiner,
    I did, like you described, burned the image to a sd card, but it didn’t work. I tried the original one, I bought with the m2p on, but it didn’t work either. In the browser it says still:

    loadViewHeader(); // search for Controller and View by Name in URL if (! isset($_GET[‚page‘]) || strpos($_GET[‚page‘], ‚plugin‘) === FALSE) { $pagename = preg_replace(‚=[^0-9a-zA-Z\.]=‘, “, isset($_GET[‚page‘]) ? $_GET[‚page‘] : “); if ($pagename == “) { // get Default Plugin for first Page foreach ($service->plugins[‚plugin‘] as $plugin) { if (isset($plugin[‚default‘]) && $plugin[‚default‘] == 1) { include_once (APPLICATION_PATH . $plugin[‚path‘]); break; } } } } else { // get Plugin by Config… check for Images or other Content if(preg_match(‚=\.(png|jpg|gif|pdf)$=‘, $_GET[‚page‘])){ // just Output Content $file = APPLICATION_PATH . ‚/‘ . $_GET[‚page‘]; ob_clean(); $size = getimagesize($file); header(‚Content-Type: ‚.$size[‚mime‘]); header(‚Content-Length: ‚.filesize($file)); readfile($file); exit; }else{ include_once (APPLICATION_PATH . ‚/‘ . $_GET[‚page‘]); } } $service->loadViewFooter(); ob_flush();

    Is there anything else, I could try to get the raspi to life again?

    Best regards
    S.T.

    23. Januar 2019 at 21:46 #44100

    Hi Heiner,
    you are right, I use Ubuntu on my laptop. But this shouln’t make a difference, as I use the web interface with the IP adress of my raspberry. So I’ll try burning a new image. Thanks for the answer.
    Best regards
    S.T.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)