Bacalow

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Posted in:
  • 3. Februar 2018 at 11:26 #33826

    Hello,
    I solved my problem. In fat the amp2 board was defective.
    I sent it back to Hifiberry and they confirm me there was a problem.
    All is workin with the news board.
    Thx for your time.
    Max2play is great 🙂

    2. Januar 2018 at 21:39 #33189

    Hi,
    thank you for answering.
    When I select none and reboot the squeezelite service is launched but when I select Amp2, always the same error.
    i bought the supply advised by hifiberry : Meanwell GS60A18-P1J.
    I also thought about this option if the supply was not this one…
    I can’t believe that the amp2 board is out of service.
    Is there an other way to test it ?

    Thx

    30. Dezember 2017 at 13:22 #33156

    here is the screen :
    Screen

    30. Dezember 2017 at 13:21 #33155

    Sorry, I didn’t see the sticky post…
    I tried your solution but sill the same.
    Here is the screenshots :
    [URL=https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=318148Sanstitre.png][IMG]https://img15.hostingpics.net/thumbs/mini_318148Sanstitre.png[/IMG][/URL]

    And as you can see, I don’t have the option sysdefault_snd_rpi_hifiberry_dacplus…
    As if the amp2 board was undetected.

    27. Dezember 2017 at 23:40 #33123

    Thank you for answering.
    No, in fact the squeezebox server is running on a synology nas. But I also tried with installing it on the RPI and nothing happened.
    I disabled shairport, try to update kernel and debian packages…
    I notice that I don’t have a third option on the listbox where you have to choose the audio output. I have only hdmi and jack.

    27. Dezember 2017 at 14:19 #33112

    Nobody ?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)