AlexAl77

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Posted in:
  • 24. Mai 2019 at 21:54 #45485

    Can you simultaneously stream music into two max2play simultaneously from one phone?

    • This reply was modified 3 years ago by  AlexAl77.
    21. Mai 2019 at 21:16 #45467

    Good day. I have one MAx2Play earned, and on the second this plugin does not appear

    When finished this message disappears.

    The following packages have unmet dependencies:
    libssl-dev : Depends: libssl1.0.0 (= 1.0.1t-1+deb8u2) but 1.0.1t-1+deb7u4 is to be installed
    pulseaudio : Depends: libfftw3-single3 but it is not going to be installed
    Depends: libwebrtc-audio-processing-0 but it is not going to be installed
    Depends: libasound2-plugins but it is not going to be installed
    Depends: pulseaudio-utils but it is not going to be installed
    Recommends: pulseaudio-module-x11 but it is not going to be installed
    Recommends: rtkit but it is not going to be installed
    pulseaudio-module-bluetooth : Depends: libsbc1 but it is not going to be installed
    Depends: bluez (>= 4.40) but it is not going to be installed
    Reading package lists…
    Building dependency tree…
    Reading state information…
    You might want to run ‚apt-get -f install‘ to correct these:
    The following packages have unmet dependencies:
    libssl-dev : Depends: libssl1.0.0 (= 1.0.1t-1+deb8u2) but 1.0.1t-1+deb7u4 is to be installed
    pi-bluetooth : Depends: bluez but it is not going to be installed
    Depends: bluez-firmware but it is not going to be installed
    You need to choose pulse as audio output for your audioplayer AND run a X-Server (e.g. Jivelite – workaround for pulseaudio)

    16. Februar 2019 at 20:33 #44473

    Good evening. I use IQAudIO, installed the KODI, chose the sound output through the card in the Alsa(), but the sound is still through the HDMI.
    I tried everything that is possible, but is the sound still via HDMI? What you need to do to make the sound through the sound card?

    13. Februar 2019 at 21:27 #44452

    I ask for help, I installed the LMS server, I try to install the plugin UpNp, but nothing starts up

    A configuration file is not created in the UpNp plugin.

    https://ibb.co/Wz0NVv0

    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by  AlexAl77.
    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by  AlexAl77.
    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by  AlexAl77.
    29. Januar 2019 at 13:09 #44225

    Thanks, dear friend. I ordered, I will try.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)