Not really a Bug, still wrong

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI Not really a Bug, still wrong

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Christoph premium 3 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • 29. July 2016 at 15:46 #21948

    Hi,

    it’s not really a bug, but it’s still wrong.
    In the webinterface of max2play on the raspberry settings tab, the displayed name of the device is wrong.
    For me it should be Raspberry 3 and not 2.
    screenshot wrong name

    2. August 2016 at 16:14 #21973

    Hello Drakexz,

    This indicator is only for the difference between – Raspberry Pi A/B; Raspberry Zero; Raspberry 2 (/3) and ODROID. It shows only devices which having important difference between the devices.

    16. August 2016 at 17:35 #22294

    Found another small thing:
    After checking for an update, i got this message:
    It says May2Play, not Max2Play.

    (Latest version: 2.34, 2 x Raspberry Pi 3 with and without 7″ screen)

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by  Drakexz.
    23. August 2016 at 17:42 #22478

    Hello Drakexz,

    thank you for showing us this “small thing”. We have already correct it.

    Now we have a new thing. Maybe it is something for you. Our translation server:

    Community Projekt: Beteilige dich an der Übersetzung des Max2Play Interface!

    Here you can translate and correct the text from the Max2Play browserinterface.

    Thank you.

    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by  Christoph.
    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by  Christoph.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here