[SOLVED] Squeezebox Music Player Your player was not found

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI [SOLVED] Squeezebox Music Player Your player was not found

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Weka_1 1 year, 10 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • 16. Januar 2019 at 10:55 #43715

    Hi this is one of my favourite messages. Squeezebox Music Player Your player was not found
    How to faultfind where the player has attached itself? Bluetooth and Wifi not being used. Thanks

    Debug Info
    019-01-16 21:45:30 squeezeboxserver_safe started.
    [19-01-16 21:45:33.5374] main::init (387) Starting Logitech Media Server (v7.9.2, 1547382380, Sun Jan 13 13:49:07 CET 2019) perl 5.024001 – arm-linux-gnueabihf-thread-multi-64int

    The server is running: Status: Squeezebox Server is running with processID 3046
    [email protected]:~ $ service –status-all
    [ + ] alsa-utils
    [ + ] apache-htcacheclean
    [ + ] apache2
    [ + ] avahi-daemon
    [ – ] bluetooth
    [ – ] console-setup.sh
    [ + ] cron
    [ + ] dbus
    [ – ] dhcpcd
    [ – ] dnsmasq
    [ + ] dphys-swapfile
    [ + ] fake-hwclock
    [ ? ] gmediarender
    [ + ] hd-idle
    [ – ] hostapd
    [ – ] hwclock.sh
    [ + ] ifplugd
    [ ? ] init-ympd
    [ – ] keyboard-setup.sh
    [ + ] kmod
    [ – ] lightdm
    [ + ] lircd
    [ + ] lircmd
    [ + ] logitechmediaserver
    [ – ] mpd
    [ + ] networking
    [ – ] nfs-common
    [ – ] nmbd
    [ – ] paxctld
    [ – ] plymouth
    [ – ] plymouth-log
    [ + ] procps
    [ + ] raspi-config
    [ – ] rpcbind
    [ – ] rsync
    [ + ] rsyslog
    [ – ] samba
    [ – ] samba-ad-dc
    [ ? ] shairport
    [ + ] shellinabox
    [ – ] smbd
    [ ? ] squeezelite
    [ + ] ssh
    [ – ] sudo
    [ + ] triggerhappy
    [ + ] udev
    [ – ] x11-common

    Logitech Media Server Status
    Logitech Media Server Version: 7.9.2 – 1547382380 @ Sun Jan 13 13:49:07 CET 2019
    Hostname: max2play
    Server IP Address: 192.168.1.70
    Server HTTP Port Number: 9000
    Operating system: Debian – EN – utf8
    Platform Architecture: armv7l-linux
    Perl Version: 5.24.1 – arm-linux-gnueabihf-thread-multi-64int
    Audio::Scan: 1.02
    IO::Socket::SSL: 2.044
    Database Version: DBD::SQLite 1.58 (sqlite 3.22.0)
    Total Players Recognized: 0

    After chasing this for hours found wrongly configured settings in Audioplayer Advanced Settings……aaaaaahhhhhhggggh

    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by  Weka_1.
    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by  Weka_1.
Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here