[SOLVED] Spotty not working

Tagged: 

This topic contains 8 replies, has 4 voices, and was last updated by  dicker007 premium 3 months, 1 week ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • 30. October 2017 at 21:01 #32215

    Hello!

    Spotty has been working great for me the last few months. Today it stopped. Thought it was just simply having to re-authorize, but I tried that to no avail. I removed Spotty, installed it again, didn’t work.. Removed LMS, re-installed, installed Spotty again, nothing. I took away the authorization from my Spotify Account (through the Spotify webpage), tried to re-authorize, again no luck. Spotify works on my phone flawlessly.
    Is there some larger things afoot here or is it just me having to reinstall Max2Play alltogether?

    When trying to authorize, I have tried following the description very thoroughly. From both my computer and the iPhone, it says it’s connecting, but then after a while it just isn’t connecting any more. I can still choose the Spotty authorization from the list of devices and try to connect to it, but nothing happens.

    I’m using LMS 7.9.1, Max2Play is Beta-170720. And I haven’t changed a thing up until this error occured. I’m very much a “don’t fix it if it ain’t broken” kinda guy.

    • This topic was modified 5 months, 3 weeks ago by  dumtratt.
    • This topic was modified 5 months, 2 weeks ago by  Heiner.
    1. November 2017 at 16:35 #32231

    Hi dumtratt,

    According to the creator of Spotty, the plugin currently has some issues with antivirus software:
    http://forums.slimdevices.com/showthread.php?107615-Announce-Spotty-v1-1-0&p=898251&viewfull=1#post898251

    Obviously, this should not be a permanent fix, but you can try temporarily deactivating your AV while authenticating Spotty.

    6. November 2017 at 20:09 #32314

    Just to end this thread; spotty works. I did a full reinstall of max2play, and everything now runs smoothly again.
    I wish I’d had the patience to really try out where the error was, but figured a full reinstall might probably fix everything, and since it’s extremely painless I went for that.

    Thank you for this wonderful software and your support.

    7. November 2017 at 10:19 #32317

    Hi dumtratt,

    Thanks for the very kind words and the quick follow-up 🙂

    22. December 2017 at 19:08 #33091

    Hallo M2P-Team,
    ich bin gerade dabei einen neuen Squeezebox-Server auf einem Raspberry Pi 3 aufzusetzen und habe leider ein Problem die Spotty App zum Laufen zu bekommen. Die Spotty-App erscheint in der Webadministration zwar, zeigt mir aber keine Inhalte (Wiedergabelisten, Top Titel, Neuigkeiten …) an.
    Ich bin folgendermaßen vorgegangen:
    neustes Image installiert / Squeezeboxserver 7.9 Nightly installiert / neuste Spotty App (1.99.3) installiert (Neustart) / Anmeldung im Plugin-Menu (beide Möglichkeiten ausprobiert) die Anmeldung läuft offenbar reibungslos durch!?
    Ich schon mehrfach versucht alles neu zu installieren (… auch die 7.9 mal genommen) … immer mit dem gleichen Ergebnis.
    Aktuell habe ich noch einen Server auf einem ODROID laufen, mit der Spotty-Version 1.9.5 . Da läuft alles einwandfrei. Hat jemand eine Tipp für mich?
    Danke und VG
    dicker007

    26. December 2017 at 11:56 #33103

    Hi

    habe gestern zum erten Mal ausführlich Spotty genutzt, v1.99.3.
    Squeezelight auf dem Pi synchronisiert mit nem Squeezebox Radio und eine Airplay-Lautsprecher. Jedes Mal wenn ich eine Wiedergabeliste gestartet habe wurde der erste Titel nicht zuende gespielt. Danach lief es problemlos
    Gibt es irgendwo ein Log wo ich sehen kann was da schief lief, oder kann ich ein Logging aktivieren?

    @dicker,

    ich kann bei mir im Webinterface alle Inhalte der Spotifymenüs sehen

    9. January 2018 at 13:10 #33318

    Hallo,
    manchmal ist es besser wieder bei 0 anzufangen!;-) Besonders wenn man, wie ich, nur über ein gefährlichen Halbwissen verfügt.
    Nach zahlreichen Fehlversuchen habe ich mir ein komplett neues Image runter geladen und anschließend installiert. Siehe da, alles funktionierte tadellos beim 1. Versuch … Ein kleines Problemchen, mit dem ich mich aber noch nicht näher befasst habe, habe ich noch. „Spotify Connect“ (im LMS aktiviert) funktioniert immer nur etwa einen Tag lang. Nach einem Neustart des LMS funktioniert alles bis zum Folgetag wieder. Hat da jemand ne Idee woran das liegen könnte?

    Danke und VG
    Dicker007

    11. January 2018 at 11:31 #33357

    Hi dicker,

    Das Spotify Connect Feature von Spotty befindet sich noch in der Beta-Phase. Du kannst den Entwicklungsprozess und jegliche Änderungen hier verfolgen: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?108030-Announce-Spotty-v1-9-0-now-with-experimental-Spotify-Connect-support!

    12. January 2018 at 9:13 #33369

    … vielen Dank für die Info. Ich werde Thread gespannt verfolgen …

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here