Spotify don't want to start

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI Spotify don't want to start

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Heiner Moderator 3 years, 7 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • 3. März 2018 at 21:14 #34195

    Hi guys,

    i have a problem with the spotify connect plugin.

    I have premium m2p and spotify account.

    When i try to start the spotify service i got the following fault:

    INFO:librespot: librespot (). Built on 2017-08-17. Build ID: fMyATDNy
    INFO:librespot_core::session: Connecting to AP "gew1-accesspoint-b-d4sn.ap.spotify.com:4070"
    INFO:librespot_core::session: Authenticated as "davide_pitta" !
    INFO:librespot::audio_backend::alsa: Using alsa sink
    INFO:librespot_core::session: Country: "DE"
    thread 'main' panicked at 'called <code>Result::unwrap()</code> on an <code>Err</code> value: WireError(InvalidEnumValue(13))', /checkout/src/libcore/result.rs:860
    note: Run with <code>RUST_BACKTRACE=1</code> for a backtrace.

    Somebody an idea what it can be?

    Thank you in advance.

    5. März 2018 at 14:54 #34212

    Hi dede,

    Thanks for posting this. We were able to recreate the error and are looking for fix right now.

    5. März 2018 at 16:25 #34220

    In the meantime, you can use the Spotty Plugin on the Squeezebox Server (install version 7.9).

    Here’s the How-To on setting it up.

    6. März 2018 at 22:10 #34246

    thx
    squeezebox with spotty runs like a dream 😉

    7. März 2018 at 16:15 #34264

    Nice to hear! We now fixed the Spotify Connect Player as well, if you want to switch back 😉

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here