Raspberry Pi Zero W fails to boot on a fresh install after apt-get upgrade

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI Raspberry Pi Zero W fails to boot on a fresh install after apt-get upgrade

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Heiner Moderator 3 years, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • 20. Mai 2018 at 22:52 #35785

    I have repeated this exact same process twice just now and got the same result both times:

    1. Flash the latest m2p stretch image to an SD card for use in a Raspberry Pi Zero W
    2. Configure the wifi network using Access Point mode
    3. Disable desktop mode, change video memory to 16mb, disable bluetooth, set Pi and Root password, disable autostart Shairport, change timezone to America/Los_Angelas, enter email address for license, reboot
    4. Update max2play using the button in the web interface, reboot
    5. Using ssh, do sudo apt-get update then sudo apt-get upgrade, reboot

    On this reboot, the Pi Zero fails to boot, displaying this message on screen

    View post on imgur.com

    The machine responds to pings but the web interface is unavailable.

    22. Mai 2018 at 15:27 #35813

    Hi OverloadUT,

    Thanks for the detailed info.

    I will try to recreate this and see if I can find the source of the error.

    For now, you can try Update all Packages (apt-get update; apt-get upgrade): from our web interface in the Raspberry Settings.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here