Problems with video playback kodi

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Heiner premium 1 year ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • 14. November 2015 at 21:19 #16917

    Hello,

    I am a user from squeezeplug for almost 3 years and a user of XBMC, now Kodi.
    I alway had 2 pi’s for this, then i saw Max2play, logitechmediaserver and kodi on 1 image.

    So i have installed everything.
    Squeezeplug is working well.
    But i have troubles to playback video on kodi.
    When i play video the screen stays black, but the soud is played.
    Does somebody have the same problems.

    All the video’s are well played in Xbian Kodi, als have a mpeg license so that is not the problem.
    And i am not able to update to the latest kodi 15.2

    max2play is installed an a raspberry Pi 2 B+

    17. November 2015 at 17:11 #16929

    Hi dutchronnie,
    We’re sorry you are experiencing difficulties with Kodi. It should work out of the box right. If you had a failed attempt at updating, please try burning a fresh image since this can mess with the image’s integrity.
    Please also try out video playback with the youtube-addon and other common files to rule out the incompatibility of your files. There is already an extensive thread on problems with Kodi video playback (https://www.max2play.com/forums/topic/kodi-no-video-playback/).
    Regarding the update, we currently only support the version 15.1 and recommend updating through our webinterface.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here