Odroid XU4 stopped booting

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on ODROID U3/C1 Odroid XU4 stopped booting

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Heiner Moderator 1 week, 1 day ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • 1. November 2018 at 19:03 #41791

    My odroid XU4 with Ubuntu Mate 16 with MMC , just stopped booting. Everything seems to be ok, but suddenly it stack with this message:

    CPUFREQ of CA15 L18: 900000 uV
    CPUFREQ of CA15 L18: ABB 255

    https://www.dropbox.com/s/jvbmm4f1ha2jtqt/received_2010458165659203.jpeg?dl=0

    Marcin

    • This topic was modified 1 week, 6 days ago by  Marcin.
    • This topic was modified 1 week, 6 days ago by  Marcin.
    • This topic was modified 1 week, 6 days ago by  Marcin.
    • This topic was modified 1 week, 6 days ago by  Marcin.
    5. November 2018 at 15:30 #41826

    Hi Marcin,

    Have you tried burning a new image yet? Does the blue led keep flashing after this appears on the screen?

    5. November 2018 at 15:46 #41830

    Hi.

    Several times I burned this image on the MMC card: m2p-2.34-xu4-ubuntu-mate-16.img
    Yes, the blue LED still blinks and the fan turns off.

    Marcin.

    5. November 2018 at 16:59 #41832

    Do you have a microSD card for testing, to rule out an issue with your eMMC?

    5. November 2018 at 19:50 #41838

    Hi.

    I burned the image on the microSD card and:
    1. I did not take out the eMMC card
    2. I inserted the micrSD card into the slot
    3 I put the switch in the uSD position
    4. The system has started

    Then I disconnected the power and switched the switch to the eMMC position,
    I did not take out the microSD card from the slot.
    The system has started.
    After removing the microSD card from the socket an error occurred
    After inserting the microSD card into the socket – the system started.

    It looks like the system starts from the microSD card even though the switch is in the eMMC position.

    P.S.
    After entering the website of the server I get information that the system is installed on ODROID U3 and I have ODROID XU4

    • This reply was modified 1 week, 2 days ago by  Marcin.
    6. November 2018 at 11:59 #41846

    That should be the reason, your eMMC needs adjustment for XU4. Check this wiki

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here