[SOLVED] Max2Play is playing fine but I cannot access control via http://max2play (rpi)

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI [SOLVED] Max2Play is playing fine but I cannot access control via http://max2play (rpi)

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  jmkeuning premium 1 year, 7 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • 8. April 2019 at 3:45 #44976

    I recently moved to a new home and have a new modem, but my wireless router between the modem and the max2play and my network is the same. LMS is running on a desktop connected via WiFi. LMS plays fine through max2play on raspberry pi and hifiberry digi+. But when I go to http://max2play the page is not found.

    The one problem that I’ve been working out is that my new modem has the IP address that my router was using (192.168.0.1) so my router changed itself to 192.168.1.11. Could this be the problem?

    Whatever the problem is, I’d like to fix it without having to re-do the setup on the flash card, but I can do that if necessary.

    8. April 2019 at 13:41 #44981

    Hi jmkeuning,

    Try renaming your device, saving and rebooting. See if you can reach the device with this new name.

    10. April 2019 at 19:01 #45010

    How do I rename the device if I can’t connect via http://max2play/?

    11. April 2019 at 11:33 #45022

    Use the IP address your router has assigned to it (http://IPADDRESS/)

    12. April 2019 at 2:08 #45030

    Ok that worked. Thank you! I now have an issue with the player cutting out. I will start a new thread.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here