Logitech Media Server is not finding the Max2Play Squeezebox

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play as Squeezebox (Player / Server) Logitech Media Server is not finding the Max2Play Squeezebox

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Heiner Moderator 11 months, 4 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • 28. November 2019 at 21:43 #47641

    There seems to be a disconnect between the way I have the Max2Play squeezebox server set up and the way I have it set up directly through Logitech Media Server

    I previously had Max2Play configured where I’d be able to access the Max2Play squeezebox (and two other squeezeboxes on my network) through the Logitech Media Server interface. Now, the Max2Play SB doesn’t show.

    When I am in the Squeezebox Server Tab and open Squeezebox Webadministration tab, it takes me to the Logitech Media Server Page, and it gives me access to two version of the Max2Play server – each connects to a different music source (when I click on settings, one version gives me access to the C drive and attached storage; the other, which was set up through the M2Play interface, gives me access to several system directories, but not to the C drive where the music files are stored). I had this working for years, now it’s not. Please advise. Thanks!

    4. Dezember 2019 at 13:22 #47675

    Hi Che,

    Is it possible you have two instances of the Server running in your environment? Those could interfere with one another.

    I assume your old Squeezeboxes might have a conflicting second server. Please check the URLs and players connected.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here