„Logitech Media Server died. Restarting.“

Max2Play Home Forums Max2Play on Raspberry PI „Logitech Media Server died. Restarting.“

Tagged: 

  • This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 year ago by Bow.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • 8. Juni 2023 at 22:49 #52848

    Dear Max2Play,

    I recently re-flashed my Raspberry Pi 3B, using image v253 from the M2P website, and then upgraded to version 2.56 once I was up and running in the Max2Play GUI. I’m unable to get the Squeezebox Server running successfully thou. It says it has started:

    >>
    Status: Squeezebox Server is running with processID 438
    >>

    But I cannot open the Squeezebox Server Web administration. When I go to debug, it states:

    >>
    ### SQUEEZESERVER LOG ####
    2023-06-08 22:18:23 squeezeboxserver_safe started.
    2023-06-08 22:18:29 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:18:35 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:18:40 squeezeboxserver_safe stopped.
    2023-06-08 22:18:40 squeezeboxserver_safe started.
    2023-06-08 22:18:45 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:18:50 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:18:55 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:00 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:05 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:10 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:15 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:20 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:25 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:30 Logitech Media Server died. Restarting.
    2023-06-08 22:19:35 Logitech Media Server died. Restarting.


    #### PERL VERSION ####
    v5.28.1

    #### SQUEEZEBOXSERVER PERL VERSION FOUND ####
    5.28
    >>

    I have attempted to install several version of the server, including:

    LogitechMediaServer_v7.9.1
    LogitechMediaServer_v7.9.3
    LogitechMediaServer_v8.2.1
    Nightly 8.4

    But no luck. I’ve also re-flashed the SD card, and started from scratch, but no luck.

    Please can you assist?

    Many thanks,
    Matt

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here