Cant get sound to work, also cant load max2play interface

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI Cant get sound to work, also cant load max2play interface

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  wassell9 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • 5. August 2016 at 22:44 #22063

    Sorry if this has been covered elsewhere but I cannot find any help on this. (if there is a thread kindly please point me in the direction).

    After finally getting my pi (setup with max2play) connected to wifi through ssh and connected to the LMS on my Zyxel NSA-325, I’m now struggling to get anything to play through the connected speakers…I also cannot load the ‘http://max2play’ page. I’m using a pi b+.

    Can anyone help?

    Thanks

    • This topic was modified 4 months ago by  wassell9.
    • This topic was modified 4 months ago by  wassell9.
    8. August 2016 at 11:09 #22075

    After a weekend of fiddling I’ve managed to get the sound working, connect via Ethernet but not wifi. The wifi dongle I was using is a few years old.

    Do you have certain type which are only compatible?

    10. August 2016 at 16:53 #22167

    Hello wassell9,

    It could be your wifi dongle. You can take any wifi dongle which is supported by the Raspberry Foundation for Raspbian Jessie.

    11. August 2016 at 10:09 #22172

    Hi Christoph,

    Thanks for your reply. I actually ordered a new dongle which arrived yesterday and it connected straight away so all is good.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register here