Reply To: Jivelite doesn't display cover-art served by m.media-amazon.com

Max2Play Home 2016 (en) Forums Max2Play on Raspberry PI Jivelite doesn't display cover-art served by m.media-amazon.com Reply To: Jivelite doesn't display cover-art served by m.media-amazon.com

28. April 2020 at 18:24 #48649

Hi MarioM

I’m very grateful if you take the time to recreate my setup to help. Even if it takes some time.
I see my discogs image link doesn’t work. It is also a very long and complex address, maybe the forum software f*cked it up. I try again:

Link to discogs image which was shown on LMS web-interface, on SBTouch and on OrangeSqueeze android app – but not on my RPi3

But doesn’t the other links I have posted works for you? They work for me in this forum too:

https://m.media-amazon.com/images/I/414x7CvevDL.jpg (Works everywhere for me except RPi3)
https://m.media-amazon.com/images/I/414x7CvevDL._SL300_.jpg (Works everywhere for me except RPi3)
https://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Music123/v4/2f/f6/39/2ff63936-6cd0-01b1-efb1-06a5ed671cab/source/200x200bb.jpg (Works everywhere INCLUDING on RPi3)

The following one also works for me, including on the RPi3. For some reason LMS in this case decided to cache it via it’s own proxy. I don’t know when that happens and when it doesn’t? But when it is shown like that in LMS webinterface, it also shown on the RPi3. But Of course this link doesn’t work for you, because it points to my local „intranet“ LMS:
http://192.168.1.151:9002/imageproxy/https%3A%2F%2Fimages-na.ssl-images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F61woa6C3PCL._SL300_.jpg/image.jpg

All the image URLs I have posted is taken from LMS web-interface ( = Squeezebox Server web-interface) by right clicking the shown artwork. Of course I don’t know if is the exact same URLs which are sent to the various devices. If it makes a difference, please also notice that I’m running LMS on a Synology NAS, not on the RPi3. The RPi3 is a player only. I will try to find out to do a wget on the Synology too…

/Stig